Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ ίσως η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη»

Το εγκώμιο της Λίβερπουλ έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Αρτέτα: «Η Λίβερπουλ ίσως η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική εικόνα της Λίβερπουλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Οι «κανονιέρηδες» συναντήθηκαν με τους «κόκκινους» στο Κύπελλο Αγγλίας, αλλά η ομάδα του Γιούργκν Κλοπ ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τους «32» του θεσμού, χαρη στη νίκη της με 2-0 στο Λονδίνο.

«Γιατί δεν σκοράρουμε; Επειδή η μπάλα δεν μπαίνει στο τέρμα. Δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες αλλά κανείς απέναντι στη Λίβερπουλ δεν δημιούργησε αυτό που δημιουργήσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ακόμα κι αν δεν το εκμεταλλευτήκαμε Γι’ αυτό δεν κερδίζουμε παιχνίδια: δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αξίζουμε, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά. Όταν η ομάδα μου παίζει με θάρρος ενάντια ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, τι να πως εκτός από συγχαρητήρια;», είπε σχετικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που ζητάω από τους φιλάθλους είναι να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ας στηρίξουν τους παίκτες που έχουμε, είναι πραγματικά δυνατοί. Δεν τους αξίζει κάτι διαφορετικό δεδομένου αυτού που κάνουν. Είναι η γνώμη μου. Άλλο είναι αυτό που χρειαζόμαστε στη χειμερινή αγορά και άλλο είναι τι μπορούμε να κάνουμε».