Περιζήτητος Ζαρντίμ- Η πρόταση που αποκαλύπτει το France Football

Πριν από μερικές εβδομάδες και μετά από σημαντικό έργο στην ομάδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έλυσε την συνεργασία του με την Μονακό λαμβάνοντας μερικά εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

Περιζήτητος Ζαρντίμ- Η πρόταση που αποκαλύπτει το France Football

Κι ενώ θα περίμενε κανείς, να υπάρξει ένα χρονικό διάστημα «περισυλλογής» και ανάπαυσης για τον Πορτογάλο τεχνικό, οι προτάσεις ...πέφτουν βροχή.

Σχετικές πληροφορίες από τον ευρωπαϊκό Τύπο, έχουν αποκαλύψει ενδιαφέρον για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, από την κινεζική ομοσπονδία, από την Μίλαν, από την Λέστερ, από την Νιουκάστλ και από την Σπαρτάκ Μόσχας.

Όμως το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «France Football», ενδέχεται να ...κρύβει και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ζαρντίμ. Το έγκυρο γαλλικό περιοδικό, αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει στα χέρια του πρόταση από την ομοσπονδία του Κατάρ!

Οι «οικοδεσπότες» του Μουντιάλ 2022, αναζητούν ένα «σπουδαίο όνομα» από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που θα προετοιμάσει την εθνική ομάδα της χώρας, ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, σχετική φημολογία αναφέρει ότι έχουν γίνει επαφές με τους Τσάβι και Ζινεντίν Ζιντάν, όμως η περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, φαίνεται στην παρούσα χρονική στιγμή, πιθανότερο να τελεσφορήσει θετικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ