Μουρίνιο: «Δεν ξέρω εάν με θέλει η εθνική Βραζιλίας, εμπιστεύομαι τη Ρόμα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε το ενδεχόμενο να δεχτεί πρόταση από την εθνική Βραζιλίας. 

Μουρίνιο: «Δεν ξέρω εάν με θέλει η εθνική Βραζιλίας, εμπιστεύομαι τη Ρόμα»

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας είχε βάλει στο στόχαστρό της τον Κάρλος Αντσελότι για να αναλάβει τη θέση του προπονητή.

Ωστόσο ο Ιταλός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι η «σελεσάο» εξετάζει τις επόμενες επιλογές της. Μία από αυτές φέρεται να είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από πλευράς Βραζιλιάνων και πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Ρόμα.

Για το ενδιαφέρον της εθνικής Βραζιλίας είπε: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι ένας σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ. Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη».