Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Κασεμίρο και Λισάντρο Μαρτίνες

Ο Λισάντρο Μαρτίνες και ο Κασεμίρο επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από παρατεταμένες περιόδους απουσίας λόγω τραυματισμού.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Κασεμίρο και Λισάντρο Μαρτίνες

Ο Λισάντρο Μαρτίνες έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης με υποτροπή του τραυματισμού στο πόδι που υπέστη την περασμένη σεζόν, ενώ δεν έχει αγωνιστεί από την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο UEFAChampions League με 4-3 από την Μπάγερν Μονάχου τον Σεπτέμβριο.

Ο Κασεμίρο, εν τω μεταξύ, δεν έχει παίξει από τότε που αποχώρησε κουτσαίνοντας κατά τη διάρκεια της ήττας της Γιουνάιτεντ στον τέταρτο γύρο του Carabao Cup από τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο.

Η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι και οι δύο παίκτες ξανάρχισαν να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ την Τετάρτη, ενώ προηγουμένως δούλευαν ατομικά με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Και οι δύο παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση αυτόν τον μήνα, με τον Τεν Χάαχ να ελπίζει επίσης να έχει στη διάθεσή του τους Χάρι Μαγκουάιρ, Μέισον Μάουντ και Ταϊρέλ Μαλάσια αργότερα μέσα στον

μήνα.

Ο Μαγκουάιρ απουσιάζει με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα από την έξοδο της Γιουνάιτεντ στο Champions League τον περασμένο μήνα, ενώ οι Μάουντ και Μαλάσια έχουν μείνει εκτός με προβλήματα στη γάμπα και στο γόνατο αντίστοιχα.

Ο Βίκτορ Λίντελοφ αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ενώ ο Άντονι Μαρσιάλ έχει χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Γιουνάιτεντ λόγω ασθένειας.

Η Γιουνάιτεντ θα στερηθεί τον Σοφιάν Αμραμπάτ μετά την κλήση του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (AFCON) από το Μαρόκο, αν και έχει ενισχυθεί από τη συμφωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν (FECAFOOT) για την καθυστέρηση της αποδέσμευσης του Αντρέ Ονάνα για το τουρνουά.

Ο Ονάνα θα είναι διαθέσιμος για τη συνάντηση της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ στην Premier League στις 14 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα πετάξει αμέσως για την Ακτή Ελεφαντοστού για να ενσωματωθεί στην ομάδα της εθνικής του ομάδας.