Μίλαν: Και ο Μπρασιέ στην λίστα για την άμυνα

Η Μίλαν θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του αμυντικού της Μπρεστ, Λίλιαν Μπρασιέ, καθώς οι Ροσονέρι προσπαθούν να προσθέσουν βάθος στην άμυνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Και ο Μπρασιέ στην λίστα για την άμυνα

Όπως έχει αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Ροσονέρι έχουν εντοπίσει τον γεννημένο το 1999 αμυντικό ως μια καλή επιλογή για τη χειμερινή αγορά, καθώς είναι ικανός να παίξει ως κεντρικός αμυντικός και ως αριστερός μπακ.

Ενώ οι κεντρικοί αμυντικοί είναι αυτό που χρειάζεται απεγνωσμένα η Μίλαν λόγω της κρίσης τραυματισμών που έχει υποστεί φέτος, υπάρχει επίσης η επιθυμία να υπογράψει έναν αναπληρωματικό αριστερό μπακ για να εναλλάσσεται με τον Τεό Ερνάντεζ.

Και όχι μόνο αυτό, ο Μπρασιέ μπορεί να παίξει στην αριστερή πλευρά μιας τριμελούς άμυνας, κάτι που θα δώσει στον Στέφανο Πιόλι μεγαλύτερη ευελιξία στην τακτική κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν.

Έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές στη Ligue 1 φέτος με τη Μπρεστ και έχει ένα γκολ στο ενεργητικό του, το οποίο πέτυχε εναντίον της Χάβρης στις αρχές της σεζόν.

Έχει εκπροσωπήσει την Κ19 και την Κ20 της Γαλλίας, αλλά δεν συμμετείχε στην Κ21 και δεν έχει εκπροσωπήσει την πρώτη ομάδα.

Η Μπρεστ είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στη Ligue 1 και διανύει μια πολλά υποσχόμενη σεζόν.