«Κρίσιμη μέρα για Μπακασέτα - Τραμπζονσπόρ»

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στην Τουρκία.

«Κρίσιμη μέρα για Μπακασέτα - Τραμπζονσπόρ»

Όπως αναφέρεται στη γειτονική χώρα, ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Τάσου Μπακασέτα, για μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Τραπεζούντας.

Τη στιγμή που δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τον Παναθηναϊκό και τον διεθνή άσο, ρεπορτάζ της «Fanatik» θέλει την Τραμπζονσπόρ να κάνει σήμερα την ύστατη προσπάθεια για να «δέσει» τον Τάσο Μπακασέτα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μετά τις διαδοχικές αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις της τουρκικής ομάδας, ο σύλλογος της Τραπεζούντας θα έχει μία τελευταία επαφή με τον ατζέντη του παίκτη για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, μιας και το υπάρχον λήγει στο τέλος της σεζόν.

Εφόσον και αυτή η προσπάθεια των Τούρκων αποβεί άκαρπη, τότε θα αξιολογήσουν τις προτάσεις που θα έχουν για να χωρίσουν οι δρόμοι τους τον Γενάρη.

Επιπλέον στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για δυσαρέσκεια του κόουτς Αβτσί με αυτή την κατάσταση, αλλά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπακασέτα να επαναπατρίζεται για τον Παναθηναϊκό - αν και εφόσον δώσει το πράσινο φως ο Φατίχ Τερίμ.