Πάντα στο προσκήνιο ο Εμβιλά, δεν τα βρίσκει με τους Γάλλους

Ο Γιαν Εμβιλά εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα, δεν τα βρήκε με τις γαλλικές που μίλησε και άφησε ανοιχτή την πόρτα της Σάντερλαντ. 

Πάντα στο προσκήνιο ο Εμβιλά, δεν τα βρίσκει με τους Γάλλους

Από την ώρα που αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι ο Γιαν Εμβιλά βρίσκεται διαρκώς στο μεταγραφικό προσκήνιο, δίχως μέχρι τώρα να έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε να παίξει στην Μαρσέιγ ή στην Λιόν με τις οποίες είχε επαφές, αλλά σήμερα (28/12) αποκάλυψε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

«Μίλησα με πολλές ομάδες, αλλά δεν πήρα τις εγγυήσεις που ήθελα. Με βάση την αξία μου και τον ηγετικό τρόπο παιχνιδιού μου πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα θέση. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά θέλω να αγωνιστώ. Θα μπορούσα να είχε πάει σε κάποια ομάδα της Αραβίας».

Ο Εμβιλά ρωτήθηκε εάν θα έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και απάντησε ότι «με όλο το σεβασμό στη Ligue 2 δε νομίζω ότι είμαι παίκτης για αυτή την κατηγορία. Εάν έπαιζα σε δεύτερη κατηγορία θα μπορούσα να το κάνω για την πρώην ομάδα μου, την Σάντερλαντ, ώστε να την βοηθήσω να ανεβεί στην Premier League».