Ρούνεϊ: Πήρε την Μπέρμιγχαμ στην 5η θέση και την οδήγησε... στην 19η!

Μόλις δύο νίκες μετράει η Μπέρμιγχαμ στην Championship της Αγγλίας από τις 11 Οκτωβρίου που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ρούνεϊ: Πήρε την Μπέρμιγχαμ στην 5η θέση και την οδήγησε... στην 19η!

Εφιαλτική αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η πορεία του Γουέιν Ρούνεϊ στην τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθισε στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου μόλις τον περασμένο Οκτώβρη, με τους «μπλε» να βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship και να κάνουν όνειρα για άνοδο στα «σαλόνια» της Premier League.

Μόλις λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, η ομάδα του «Σεν Άντριους» έχει καταγράψει ελεύθερη πτώση στην κατηγορία και «γκρεμίστηκε» στη 19η θέση της κατάταξης, ήτοι τρεις θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπό τις οδηγίες του Ρούνεϊ η Μπέρμιγχαμ μετράει σε 13 αγώνες μόλις δύο νίκες, ενώ παράλληλα έχει τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον σύλλογο, ο οποίος πλέον έχει βρεθεί να παλεύει για την παραμονή του.

Για την ιστορία, από τον Οκτώβρη του ανέλαβε ο Ρούνεϊ, καμία ομάδα της Championship δεν έχει συγκεντρώσει λιγότερους πόντους από την Μπέρμιγχαμ και μένει πλέον να φανεί αν οι «μπλε» θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον 38χρονο προπονητή ή αν θα προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.