«Ο Πογέτ φαβορί για την Πλίμουθ»

Δημοσίευμα της «yorkshireeveningpost» υποστηρίζει ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Πλίμουθ.

«Ο Πογέτ φαβορί για την Πλίμουθ»

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας (Championship) στέλνουν τα βρετανικά Μέσα τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ.

Όπως αναφέρει η «yorkshireeveningpost», ο Ουρουγουανός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πλίμουθ.

«Ο πρώην βοηθός προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ, Γκουστάβο Πογέτ, είναι το τρέχον φαβορί για να αναλάβει την Πλίμουθ. Την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος του Ντέβον έχασε τον προπονητή Στίβεν Σουμάχερ καθώς έφευγε για να αναλάβει προπονητής στη Στόουκ Σίτι. Ο Σουμάχερ πέρασε τεσσεράμισι χρόνια με τον σύλλογο, δύο ως προπονητής, καθώς οδήγησε την Πλίμουθ στον τίτλο της Λιγκ 1 την περασμένη περίοδο», σημειώνει σχετικά και προσθέτει:

«Ο Πογέτ είναι φαβορί για την κενή θέση, καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει στον πάγκο συλλόγου μετά την ανάληψη της εθνικής ομάδας της Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2022. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στη Σουίντον προτού ενταχθεί στη Λιντς το 2006 ως βοηθός του Ντένις Γουάις. Έφυγε από εκεί το 2007 καθώς του δόθηκε θέση προπονητή στην Τότεναμ».