Αυτά περιμένουν από τον Σκάρπα στην Ατλέτικο Μινέιρο

Όσα δεν έκανε στη θητεία του στην Ευρώπη με Νότιγχαμ και Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα δουν στην Ατλέτικο Μινέιρο από τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Αυτά περιμένουν από τον Σκάρπα στην Ατλέτικο Μινέιρο

Τη βεβαιότητα ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα - που πρόκειται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την Ατλέτικο Μινέιρο με μεταγραφή από τη Νότιγχαμ – θα προσφέρει πολλές λύσεις στη νέα ομάδα του έχουν στην Βραζιλία.

Σε καθημερινά αφιερώματα για τη μεταγραφή του παίκτη που αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό στην τρέχουσα περίοδο, τα ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρουν ότι παρότι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Ευρώπη θα δώσει πολλές λύσεις στην Ατλέτικο.

«Σίγουρα δε θα λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά θα βοηθήσει πολύ τους δύο επιθετικούς της ομάδας που είναι από τους καλύτερους της χώρας, τον Χουλκ και τον Παουλίνιο. Η Ατλέτικο έχει ανάγκη τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρει το παιχνίδι στην επίθεση, αλλά και τη δεινότητά του στις στατικές φάσεις. Ειδικά στα κόρνερ, όπου έως τώρα ο κάθε αντίπαλος δεν νιώθει καμία απειλή. Ο Σκάρπα θα βοηθηθεί πολύ από τον Φελιπάο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Παλμέιρας», αναφέρουν σημερινά (26/12) δημοσιεύματα και αναλύσεις για τη μεταγραφή.