Μίλαν: Τα «μεγάλα ονόματα» ρωτήθηκαν πριν αποφασιστεί να παραμείνει ο Πιόλι

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν, Τζόρτζιο Φουρλάνι, έκανε πολλά τηλεφωνήματα στους ηγέτες της ομάδας προτού πάρει την απόφαση να κρατήσει προς το παρόν τον Στέφανο Πιόλι, υποστηρίζει δημοσίευμα.

Μίλαν: Τα «μεγάλα ονόματα» ρωτήθηκαν πριν αποφασιστεί να παραμείνει ο Πιόλι

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, ο Στέφανο Πιόλι έχει λάβει επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης που χαίρει από την Μίλαν, αλλά κινδυνεύει να απολυθεί αν τα πράγματα δεν βελτιωθούν γρήγορα, με τον Αντόνιο Κόντενα αποτελεί έναν υποψήφιο για να τον αντικαταστήσει.

Η απόφαση ήταν το αποτέλεσμα των πολύωρων σκέψεων μεταξύ Μίλαν και ΗΠΑ, στις οποίες συμμετείχαν οι διάφοροι ηγέτες του συλλόγου. Υπήρξαν πολλά τηλεφωνήματα, μεταξύ των οποίων και το καθοριστικό μεταξύ του ιδρυτή της RedBird Τζέρι Καρντινάλε και του διευθύνοντος συμβούλου της Μίλαν Τζόρτζιο Φουρλάνι.

Αυτό παρήγαγε την τελική απόφαση να παραμείνει ο Πιόλι προς το παρόν, αλλά πριν από αυτό έγιναν πολλά τηλεφωνήματα στους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι επανέλαβαν την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή τους. Ο σύλλογος ήθελε να μετρήσει τα συναισθήματα των παικτών πριν πάρει μια απόφαση.

Τα χθεσινά τηλεφωνήματα μεταξύ της διοίκησης της Μίλαν και των ηγετών της ομάδας που προπονεί ο Πιόλισυνδέονται με μία από τις κατηγορίες εναντίον του προπονητή: την έλλειψη φλόγας που παρατηρήθηκε μεταξύ των ηγετών απέναντι στη Σαλερνιτάνα.