Σοκ με Τσιμίκα, κάταγμα στην κλείδα, δύσκολα στα μπαράζ της Εθνικής

Πολύ άτυχος ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς έσπασε η κλείδα του και μένει για πολύ καιρό εκτός δράσης. Δύσκολα να προλάβει τα μπαράζ της Εθνικής. Η συγκλονιστική δήλωση του Κλοπ, η συγγνώμη του Σακά. 

Σοκ με Τσιμίκα, κάταγμα στην κλείδα, δύσκολα στα μπαράζ της Εθνικής

Τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Τσιμίκα στον ώμο στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μετέδιδαν μεγάλα αγγλικά ΜΜΕ ως πρώτες εκτιμήσεις.

Ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ υπέστη κάταγμα στην κλείδα όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις και θα μείνει για καιρό εκτός δράσης. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τους αγώνες της Εθνικής στα μπαράζ για την πρόκριση στο EURO. Ο ημιτελικός με το Καζακστάν είναι προγραμματισμένος για τις 21 Μαρτίου.

Ο Τσιμίκας χτύπησε μετά από σπρώξιμο του Μπουκαγιό Σακά και πέφτοντας βρήκε άσχημα στον ώμο, ενώ έριξε και τον Γιούργκεν Κλοπ που ήταν μπροστά στον πάγκο. Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε μετά τον αγώνα ότι «αν μπορούσα θα έδινε εγώ την κλείδα μου για να γίνει καλά ο Τσιμίκας», εκφράζοντας με συγκλονιστικό τρόπο τη λύπη του για τον τραυματισμό του Έλληνα άσου. Κι ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ουσιαστικά την ανησυχία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Συγγνώμη ζήτησε από τον Τσιμίκα ο Σακά: «Θέλω να απολογηθώ, δεν είχα καμία πρόθεση να τραυματίσω τον αντίπαλό μου», είπε ο εξτρέμ της Άρσεναλ εκφράζοντας τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.