Ντε Λαουρέντις: «Έπρεπε να έχω διώξει τον Γκαρσία την ημέρα της παρουσίασης»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε δηλώσεις του τόνισε πως κανονικά θα έπρεπε να έχει διώξει τον Ρούντι Γκαρσία την ημέρα της παρουσίασης του.

Ντε Λαουρέντις: «Έπρεπε να έχω διώξει τον Γκαρσία την ημέρα της παρουσίασης»

Ο Ρούντι Γκαρσία αποτέλεσε παρελθόν για τον πάγκο της Νάπολι τον Νοέμβριο σε μία θητεία που διήρκησε πολύ λίγο και ο Ματσάρι πήρε τη θέση του.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε δηλώσεις του τόνισε πως πολύ έκατσε ο Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο της Νάπολι και θα έπρεπε να τον έχει απολύσει από την ημέρα της παρουσίασης του.

«Το ότι δεν ήταν η σωστή επιλογή έπρεπε να το έχω αντιληφθεί την ημέρα που τον παρουσίασα στους εκπροσώπους του Τύπου. Έπρεπε να το κάνω όπως στο θέατρο και να πω: "Σας τον παρουσίασα και τώρα φεύγει. Όφειλα να το έχω καταλάβει όταν ένας άνθρωπος έρχεται και λέει "δεν γνωρίζω την Νάπολι, δεν έχω δει ούτε ένα παιχνίδι." Εγώ αντίθετα το δέχτηκα με αστεία διάθεση.

Tο θέμα είναι πως το επανέλαβε αρκετές φορές. Θα έφτανε να έπαιζε το ίδιο ποδόσφαιρο με αυτό του Σπαλέτι. Όμως εκείνος απαίτησε να φύγει ένας τέλειος γυμναστής που είχαμε, για να πάρει έναν που...

Έπρεπε να είμαι στο προπονητικό κέντρο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πριν από εκείνον είχα επιχειρήσει να πάρω τον Τιάγκο Μότα, ενώ ακολούθησε προσπάθεια με τους Λουίς Ενρίκε και Νάγκελσμαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.