Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Με άνεση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την Ουράβα με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη Φλουμινένσε.

Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Με άνεση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Συνέτριψε 3-0 τους Ιάπωνες η κάτοχος του Champions League και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τη Φλουμινένσε.

Στο 45’+1' μετά το γύρισμα του Νούνες από τα δεξιά, ο Χέιμπρατεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή (0-1).

Στο 52ο λεπτό ο Κόβατσιτς δέχτηκε μία εκπληκτική ασίστ από τον Γουόκερ και εκτέλεσε με δυνατό δεξί σουτ εντός περιοχής για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ του με τους πολίτες ενώ στο 59' πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ ο Μπερνάρντο Σίλβα, με συρτό διαγώνιο σουτ.

ΟΥΡΑΒΑ: Νισικάβα, Σεκίνε, Σολτζ, Χέιμπρατεν, Ακιμότο, Ιβάο (77' Σιμπάτο), Ίτο (57' Ογκιβάρα), Οκούμπο (57' Σαλκ), Γιασούι, Κοΐζούμι (64' Νακαζίμα), Καντέ (64' Λίνσεν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (77' Γκόμεζ), Ακάντζι (64' Γκβάρντιολ), Άκε, Ρόδρι (77' Φίλιπς), Κόβατσιτς, Νούνες, Μπερνάρντο Σίλβα (64' Μπομπ), Γκρίλις, Φόντεν (64' Άλβαρες).