Ο Γκατούζο, τα λιοντάρια και το σενάριο απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Μίλαν

Έναν από τους γνωστούς πύρινους λόγους του έβγαλε και πάλι ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο ενόψει του αγώνα της ομάδας του με την Σαμπντόρια.

Ο Γκατούζο, τα λιοντάρια και το σενάριο απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Μίλαν

Ο γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από το εκρηκτικό του πέρασμα από τον πάγκο του ΟΦΗ, βλέπει τον Τύπο της χώρας του να γράφει συνεχώς σενάρια απομάκρυνσής του και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επεσήμανε ότι όντως η θέση του είναι επισφαλής μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και στη συνέχεια προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να πολεμήσουν σαν λιοντάρια:

«Είναι φυσολογικό να παίζω τη θέση μου. Προερχόμαστε από δύο χτυπήματα (εννοεί τις ήττες από Ίντερ και Μπέτις) αλλά δεν είμαστε νεκροί. Θέλω στο ματς με την Σαμπντόρια να δω 23 λιοντάρια, ακόμα και χωρίς τακτική.

Αυτό που θέλω είναι να δω από τους παίκτες μου πως έχουν τη θέληση για τη νίκη. Έχουμε δοκιμάσει και σύστημα με δύο επιθετικούς, θα δούμε αν θα παίξουμε έτσι.

Ο Ιγκουαΐν το τελευταίο διάστημα δεν έχει μαγέψει, του έρχονται λίγες πάσες αλλά θα πρέπει να χειροκροτεί τους συμπαίκτες του και να νευριάζει λιγότερο».