Γκλάντμπαχ-Βέρτνερ: Οι οπαδοί διέκοψαν το ματς πετώντας σοκολατένια κέρματα

Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ προκάλεσαν την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης κάνοντας ρίψη δεκάδων σοκολατένιων κερμάτων στον αγωνιστικό χώρο.

Γκλάντμπαχ-Βέρτνερ: Οι οπαδοί διέκοψαν το ματς πετώντας σοκολατένια κέρματα

Μία ολιγόλεπτη διακοπή προκάλεσαν οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ στο παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης όταν και πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο δεκάδες σοκολατένια νομίσματα τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο.

Προφανώς αυτό είναι κάτι που θα το δούμε και σε άλλα γερμανικά γήπεδα, διότι οι οπαδοί με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμφωνία της λίγκας να πουλήσει ένα μερίδιο εσόδων από τις μεταδόσεις σε εξωτερικό επενδυτή.

Όλοι οι οπαδοί έχουν συμφωνήσει τα πρώτα 12 λεπτά των αγώνων να κάνουν μία σιωπηλή διαμαρτυρία χωρίς να τραγουδούν συνθήματα.

Οι φίλοι της Γκλάντμπαχ, ωστόσο το πήγαν ένα βήμα παραπέρα πετώντας αρκετά σοκολατένια κέρματα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα με πολλή δύναμη. Αυτό προκάλεσε μία ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι. Ανάλογη διαμαρτυρία υπήρξε και σε παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας. Στον αγώνα της Πάντερμπορν με τη Χάνσα Ροστόκ οι οπαδοί της Ροστόκ άναψαν δεκάδες φωτοβολίδες μετά το 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Να σημειώσουμε ότι για την είσοδο ξένων επενδυτών στη Λίγκα συμφώνησαν οι 24 από τις 36 ομάδες.