Άγιαξ: Με Βαλκάνη στον πάγκο του στα επόμενα δύο ματς

Ο Μιχάλης Βαλκάνης θα καθίσει στον πάγκο του Άγιαξ στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Άγιαξ: Με Βαλκάνη στον πάγκο του στα επόμενα δύο ματς

Ο Μιχάλης Βαλκάνης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ από την ημέρα που είχε καθίσει στον πάγκο της ολλανδικής ομάδας είχε ζητήσει να βρεθεί στον γάμο του γιου του στην Αυστραλία.

Ο Έλληνας προπονητής είναι εδώ και χρόνια βοηθός του πρώην ομοσπονδιακού μας προπονητή και θα αναλάβει αυτός να καθοδηγήσει τον Άγιαξ στο ματς με την Τσβόλε για το πρωτάθλημα και την Έρκουλες για το Κύπελλο Ολλανδίας.

Η ομάδα του Άμστερνταμ έκανε γνωστό πως ο Βαλκάνης θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας παρουσιάζοντας μία μίνι συνέντευξη του και απαντώντας σε ερώτηση για το αν του είπε κάτι ο Φαν’τ Σιπ σχολίασε: «Καλή τύχη. Μιλάμε ο ένας στον άλλο κάθε μέρα και είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουμε επαφή ακόμα και όταν λείπει. Είναι ξεχωριστό για αυτόν να επιστρέψει για τον γάμο του γιου του, δεδομένης της δύσκολης στιγμής που περνάει. Αλλά ο Άγιαξ είναι επίσης πολύ Έχει δώσει τα πάντα από τότε που είναι εδώ και είμαι σίγουρος ότι οι σκέψεις του είναι ακόμα εδώ», σχολίασε ο Έλληνας προπονητής.