Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πριν την έναρξη οι δύο ομάδες τίμησαν τον νεκρό φίλο των γηπεδούχων (vid)

Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο τίμησαν πριν την έναρξη του αγώνα τους καρκινοπαθή, οπαδό των γηπεδούχων που κατέρρευσε στο γήπεδο, με τη χήρα του να αναφέρει ότι ο θάνατος βρήκε τον εκλιπόντα εκεί όπου επιθυμούσε!

Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πριν την έναρξη οι δύο ομάδες τίμησαν τον νεκρό φίλο των γηπεδούχων (vid)

Πέθανε όπου ακριβώς ήθελε...

Η σύζυγος του φίλου της Γρανάδα (ονόματι Αντόνιο) που ξεψύχησε στις κερκίδες του γήπεδου της ομάδας του (Λος Κάρμενες) πριν την έναρξη του Κυριακάτικου (10/12) αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε ότι εκλιπών: «Θα υπέγραφε να πέθαινε έτσι»!

Eν τω μεταξύ πριν τη σέντρα οι παίκτες κι από τις δύο ομάδες άφησαν λουλούδια στη θέση του αδικοχαμένου φιλάθλου όπου είχε τοποθετηθεί μια φανέλα της Γρανάδα με το όνομα του.

Η αναμέτρηση της Γρανάδα με τους Βάσκους διεκόπη στο 17ο λεπτό όταν ο φίλος των γηπεδούχων κατέρρευσε στις εξέδρες και του παρασχέθηκαν, αμέσως οι πρώτες βοήθειες.

Εν τέλει ο φίλαθλος της Γρανάδας έφυγε από τη ζωή και η σύζυγός του συγκλόνισε τους πάντες με τα λόγια της για τον αδικοχαμένο Αντόνιο.

«Ο σύζυγός μου έλεγε πάντα ότι, όπως η Γρανάδα έτσι κι αυτός θα πολεμούσε μέχρι να πεθάνει. Θα υπέγραφε να πέθαινε με αυτόν τον τρόπο. Τον περασμένο Μάιο διαγνώστηκε με καρκίνο κι από τότε άλλαξε η ζωή μας ριζικά. Παρά τις δυσκολίες, δεν είχε σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο για να εμψυχώσει την ομάδα που αγαπούσε. Δεν έχανε παιχνίδι ακόμα κι αν έβρεχε, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της σε όλες τις κατηγορίες, πριν ανέβει στη La Liga. Συνήθως παρακολουθούσαμε τους αγώνες οικογενειακά μαζί με τον γιο μας, ωστόσο αυτήν τη φορά πήγε μόνος του. Όταν έφυγε από το σπίτι τον είχα δει σε καλή κατάσταση, Διαφορετικά δεν θα τον άφηνα να φύγει».