Επεισόδια στο ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Λουντογκόρετς

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Λουντογκόρετς εκτός έδρας επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όμως οι οπαδοί των γηπεδούχων τραυμάτισαν στο κεφάλι τον προπονητή τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων.

Επεισόδια στο ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Λουντογκόρετς

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λουντογκόρετς που επικράτησε εκτός έδρας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκορ 1-0. Η αναμέτρηση, ωστόσο σημαδεύτηκε από επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το γκολ της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας.

Το ματς είχε ήδη διακοπεί δύο φορές εξαιτίας ρίψης καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί στο 110’.

Μετά το γκολ της Λουντογκόρετς, όμως, οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια και να τραυματιστεί στο κεφάλι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λουντογκόρετς, Ζντράβκο Ζντράβκοβ, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Μέχρι εκείνο το σημείο, πάντως οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχαν δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα, αφού ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε στη φυσική της έδρα. Το γήπεδο θα γκρεμιστεί και στη θέση του θα χτιστεί καινούριο.