Μίλαν: Δεν ταξίδεψε με την αποστολή στο Μπέργκαμο ο Λεάο

Ο Ράφαελ Λεάο δεν αναχώρησε για το Μπέργκαμο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Μίλαν, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Μίλαν: Δεν ταξίδεψε με την αποστολή στο Μπέργκαμο ο Λεάο

Ο Ράφαελ Λεάο δεν βρίσκεται στη λίστα των παικτών που κλήθηκαν για τον απογευματινό (9/12, 19.00) αγώνα της Μίλαν με την Αταλάντα. Πρόκειται για μια προληπτική επιλογή όσον αφορά τον Πορτογάλο εξτρέμ, που υπαγορεύεται από το γεγονός ότι σήμερα έκανε μόνο μερική προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Έχασε το τεχνικό-τακτικό μέρος της τελευταίας προπόνησης την παραμονή του αγώνα και έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει στο Μιλάνο, κάτι που θα του επιτρέψει να έχει λίγες μέρες ακόμα για να είναι στο 100%.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Λεάο, σε περίπτωση που βρισκόταν στην αποστολή, θα ήταν διαθέσιμος μόνο στον πάγκο και ο Στέφανο Πιόλι δεν θα τον ρίσκαρε κατά την διάρκεια του αγώνα, δεδομένου ότι η πιθανότητα υποτροπής του μυϊκού τραυματισμού είναι μεγαλύτερη αμέσως μετά την επιστροφή στην δράση.

Ο παίκτης έχει αναρρώσει ιατρικά από το τράβηγμα, αλλά θα επιδιώξει να ξεκινήσει στον αγώνα της Τετάρτης το βράδυ με την Νιούκαστλ. Στα "φτερά" σήμερα θα είναι οι Κρίστιαν Πούλισικ και Σάμουελ Τσουκουέζε που θα πλαισιώνουν τον Ολιβιέ Ζιρού.