Αρτέτα: «Ίσως ο Ράγια να επηρεάστηκε από τις συζητήσεις για τον Ράμστντεϊλ»

Η φόρμα του Νταβίντ Ράγια μπορεί να επηρεαστεί από την συζήτηση για την θέση του βασικού τερματοφύλακα της Άρσεναλ, παραδέχτηκε ο Μικέλ Αρτέτα.

Αρτέτα: «Ίσως ο Ράγια να επηρεάστηκε από τις συζητήσεις για τον Ράμστντεϊλ»

Ο Μικέλ Αρτέτα παραδέχτηκε ότι η συζήτηση για τη θέση του τερματοφύλακα της Άρσεναλ μπορεί να επηρεάζει τον Νταβίντ Ράγια μετά την κακή εμφάνισή του απέναντι στη Λούτον Τάουν.

Ο Ισπανός ήταν υπαίτιος για δύο γκολ στη νίκη με 4-3 και αυτό έρχεται με φόντο την συνεχή εστίαση στην εκδίωξη του Άαρον Ράμσντεϊλ από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι ο Ράγια είναι το νούμερο ένα από τον Σεπτέμβριο.

«Ίσως λόγω της συζήτησης», δήλωσε ο Αρτέτα, όταν ρωτήθηκε αν ο Ράγια επηρεάστηκε από τη συζήτηση γύρω από την κατάσταση των τερματοφυλάκων.

«Αν δείτε τη φόρμα του και τι έχει πετύχει από τότε που είναι μαζί μας, είναι πραγματικά, πραγματικά εντυπωσιακό. Τι μπορώ να πω; Έχω τρεις σπουδαίους τερματοφύλακες. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Έχω σπουδαίους ακραίους επιθετικούς. Κάποιοι από αυτούς είναι στον πάγκο, αλλά οι ερωτήσεις δεν σχετίζονται με αυτούς. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Πρέπει να στηρίζουμε τους παίκτες μας, να τους προστατεύουμε και να παίρνουμε το καλύτερο από αυτούς. Επικεντρώνομαι περισσότερο σε αυτό. Όλοι οι παίκτες μας αξίζουν τη σωστή αγάπη και υποστήριξη. Την είχε σίγουρα και θα συνεχίσει να την έχει».