Μίλαν: Απάντησε ο Πιόλι για την απαιτητική ένταση στο παιχνίδι της ομάδας

Ο Στέφανο Πιόλι διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο έντονος τρόπος παιχνιδιού του μπορεί να είναι πολύ απαιτητικός για την Μίλαν, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει κατά την διάρκεια μιας σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια.

Μίλαν: Απάντησε ο Πιόλι για την απαιτητική ένταση στο παιχνίδι της ομάδας

Τα προβλήματα τραυματισμών της Μίλαν τη φετινή σεζόν έχουν καταγραφεί επαρκώς, με σχεδόν 30 ξεχωριστά προβλήματα και μόνο μια χούφτα παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα που δεν έχουν προσβληθεί από κάποιο σωματικό πρόβλημα, η πλειοψηφία των οποίων είναι και μυϊκής φύσης.

Αύριο η Μίλαν θα πάει να αντιμετωπίσει την Αταλάντα με μόλις έναν υγιή υψηλόβαθμο κεντρικό αμυντικό - τον Τομόρι - αναγκάζοντάς την πιθανότατα να χρησιμοποιήσει ξανά τον Τεό Ερναντές σε κεντρικό ρόλο και να μετατοπίσει τον Αλεσάντρο Φλορέντσι στην αριστερή πλευρά της αμυντικής τετράδας.

Ο Πιόλι έχει τονίσει επανειλημμένα ότι ο ίδιος και το επιτελείο του αναζητούν λύση στα προβλήματα, ενώ υπήρξαν κάποιες προτάσεις από οπαδούς και ΜΜΕ ότι το έντονο στυλ του είναι δύσκολο να διατηρηθεί σε τόσα πολλά παιχνίδια.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από τον αγώνα απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την άποψη ότι οι τακτικές του απαιτήσεις μπορεί να συμβάλλουν σε αυτό, αρνούμενος τον ισχυρισμό.

"Το ποδόσφαιρό μας έχει βαθιές ρίζες. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο έντονο ώστε να μην μπορεί να αντέξει τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Ο στόχος ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, οπότε θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε με τις ιδέες μας", δήλωσε.

"Έχουν απομείνει πάρα πολλά παιχνίδια για να κάνουμε οριστική κατάταξη, αλλά είναι σαφές ότι δεν μπορεί να λείπει η συνέχεια των αποτελεσμάτων και αυτό επιδιώκουμε, είναι ο μεγάλος μας στόχος. Αύριο έχουμε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία. Ο ελάχιστος στόχος είναι να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα, αλλά θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο".