Προς Μπόκα Τζούνιορς ο Μαρτίνες

Ο Ντιέγκο Μαρτίνες υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Ουρακάν και είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπόκα Τζούνιορς.

Προς Μπόκα Τζούνιορς ο Μαρτίνες

Ο Ντιέγκο Μαρτίνες είναι ένας από τους προπονητές που έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι. Το όνομα του Αργεντινού κόουτς έπεσε στο τραπέζι και αυτές τις ημέρες που οι Πειραιώτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.

Με τον 45χρονο κόουτς οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί σοβαρά και δεν είχαν ξεχάσει την περίπτωση του. Ο Μαρτίνες πριν λίγη ώρα υπέβαλλες την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Ουρακάν την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο.

Στην Αργεντινή είναι έντονη η φημολογία που τον θέλει να βρίσκεται στο… στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής η Μπόκα έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του 45χρονου κόουτς.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει ως ο επικρατέστερος για να καθίσει στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς. Να επισημάνουμε ότι στο παρελθόν έχει κοουτσάρει την Τίγκρες, τη Γοδόι Κρουζ, την Εστουδιάντες.