Ντε Τσέρμπι: «Είμαι σε συζητήσεις με την Μπράιτον για νέο συμβόλαιο»

Ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ντε Τσέρμπι: «Είμαι σε συζητήσεις με την Μπράιτον για νέο συμβόλαιο»

Σε επαφές με την Μπράιτον για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή οι «γλάροι» κατάφεραν την περασμένη αγωνιστική περίοδο να κερδίσουν την παρουσία τους στα Κύπελλα Ευρώπης για πρώτη φορά στην Ιστορία τους, ενώ την τρέχουσα σεζόν πέρασαν για πρώτη φορά και στα νοκ-άουτ του Europa League – μετά και την πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΚ (0-1) στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

«Συνήθως δουλεύω για να είμαι ευτυχισμένος και να διασκεδάζω και αισθάνομαι καλά στην Μπράιτον. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τους παίκτες, με τον σύλλογο, με τον Τόνι Μπλουμ (σ.σ. πρόεδρος), με τον Ντέιβιντ Γουίρ (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) και όλους όσους δουλεύουν εδώ.

Μιλάμε για ένα νέο συμβόλαιο, αλλά προς το παρόν υπάρχουν μόνο συζητήσεις, δεν έχει κλείσει τίποτα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε τους στόχους, εάν ταιριάζουν με αυτούς του συλλόγου, θα είναι τιμή για μένα να δουλεύω στην Μπράιτον. Δεν προσπαθώ να φτάσω ένα υψηλότερο επίπεδο.

Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να δουλεύω σοβαρά, με μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Για μένα είναι σημαντικό να καθορίσουμε ένα σημαντικό στόχο», είπε σχετικά ο προπονητής.