Μίλαν: Ξεκάθαρος ο Πιόλι, όλο και πιο πιθανή η αποχώρηση Κρούνιτς

Ο Ράντε Κρούνιτς παρέμεινε στον πάγκο της Μίλαν στη νίκη της με 3-1 επί της Φροζινόνε, παρότι δεν αγωνίστηκε από την αρχή απέναντι στην Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα. Ξεκάθαρο μήνυμα από τον σύλλογο και κυρίως από τον Στέφανο Πιόλι, με την αποχώρηση του τον Ιανουάριο να μοιάζει όλο και πιο πιθανή.

Μίλαν: Ξεκάθαρος ο Πιόλι, όλο και πιο πιθανή η αποχώρηση Κρούνιτς

Ο Ράντε Κρούνιτς ήταν βασικός παίκτης στο ρόλο του Νο 6 στην αρχή της σεζόν για την Μίλαν, αλλά από τότε που ο Στέφανο Πιόλι επέστρεψε σε μια μεσαία γραμμή με δύο παίκτες, έχει όλο και λιγότερο χώρο. Τώρα, μια έξοδος τον Ιανουάριο φαίνεται πιθανή και η χθεσινή ημέρα ήταν άλλη μια απόδειξη για αυτό.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, οι πιθανότητες αποχώρησης του Βόσνιου τον Ιανουάριο «αυξάνονται συνεχώς», καθώς η Φενέρμπαχτσε παραμένει ενδιαφερόμενη για τον μέσο. Ανάμεσα στο αδιέξοδο της ανανέωσης -ζητάει 3 εκατ. ευρώ ετησίως- και τις πρόσφατες επιλογές του Πιόλι, η πώληση μοιάζει όλο και πιο πιθανή.

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ επέστρεψε χθες και αυτό σημαίνει ότι ο Κρούνιτς θα πάρει ακόμα λιγότερο χώρο. Δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2025, μια πώληση τον Ιανουάριο θα ήταν ένας καλός τρόπος για τη Μίλαν να ρευστοποιήσει την αποχώρησή του. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι η τιμή του δεν είναι πλέον 12 εκατ. ευρώ, αλλά μάλλον μονοψήφιο ποσό.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί τον Ιανουάριο, αλλά μια αποχώρηση θα ήταν η καλύτερη λύση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.