Μπάγερν-Ουνιόν: Αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης

Την αναβολή της εντός έδρας αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (2/12) για την 13η αγωνιστική ανακοίνωσε η Bundesliga ελέω της δριμείας χιονόπτωσης.

Μπάγερν-Ουνιόν: Αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης

Ο αγώνας της Μπάγερν Μονάχου με την Ουνιόν Βερολίνου για την Bundesliga, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για σήμερα (2/12) στην Allianz Arena, αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, η χιονόπτωση δεν προβλέπεται να σταματήσει πριν από το βράδυ του Σαββάτου. Ακόμη και αν ήταν δυνατόν να βρεθεί ο αγωνιστικός χώρος της Allianz Arena σε κατάσταση που θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα μέχρι το απόγευμα, οι κίνδυνοι για την ασφάλεια και η κυκλοφοριακή κατάσταση έκαναν την ακύρωση αναπόφευκτη.

Το χιόνι που πέφτει από την οροφή της Allianz Arena αποτελεί ανυπολόγιστο κίνδυνο για τους θεατές. Επιπλέον, είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει κανείς στο γήπεδο.

Αμέτρητα δρομολόγια σε λεωφορεία και τρένα έχουν ακυρωθεί, πολλοί δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι είναι εντελώς κλειστοί.

Η αστυνομία του Μονάχου συνιστά στους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας θα μπορέσει να φτάσει στην Allianz Arena.