Σουάρες: Δύο τελευταία ματς με την Γκρέμιο

Τα δύο τελευταία του παιχνίδια με την Γκρέμιο θα δώσει ο Λουίς Σουάρες, με τον προπονητή της ομάδας να μιλά για την επερχόμενη αποχώρησή του.

Σουάρες: Δύο τελευταία ματς με την Γκρέμιο

Ο κόουτς της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του Λουίς Σουάρες λέγοντας:

«Αν θα μας λείψει; Σίγουρα, χωρίς αμφιβολία, είναι πολύ αγαπητός σε όλους. Είχα τη χαρά να δουλέψω με έναν σπουδαίο επαγγελματία, έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, τον τέταρτο σκόρερ παγκοσμίως. Το κενό θα του θα υπάρχει και την επόμενη χρονιά γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον μ' αυτό το ταλέντο και τις ικανότητές του κι όταν τον βρεις δεν είναι δυνατόν να τον καλύψεις οικονομικά. Δυστυχώς, όπως είπα και πριν, είναι δύσκολο να μείνει. Όλοι το θέλουν αυτό, αλλά μόνο ο ίδιος μπορεί να ανατρέψει αυτήν την απόφαση. Δυστυχώς θα φύγει και το κενό του θα είναι ορατό στην επίθεση της Γκρέμιο. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διοίκησης να βρουν έναν άλλον επιθετικό. Ηταν μεγάλη χαρά, όχι μόνο για μένα αλλά για όλο το σύλλογο (η συνεργασία μαζί του). Πρόκειται για έναν τύπο που έδινε τον εαυτό του, ένας υποδειγματικός επαγγελματίας» και συνέχισε μιλώντας για τον 36χρονο:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για όλους. Ηρθε στην αρχή της χρονιάς, μας έχει βοηθήσει πολύ, οι φίλαθλοι μαγεύτηκαν μαζί του. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας εντός και εκτός γηπέδου. Έφτασε αθόρυβα, ήθελα συχνά να τον βγάζω από την προπόνηση ή ένα παιχνίδι, αλλά ήθελε να συνεχίζει. Θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι».

Ο Σουάρες αναμένεται να παίξει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα ως παίκτης της Γκρέμιο την Κυριακή, κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα. Η τελευταία του αναμέτρηση θα είναι εκτός έδρας στη Φλουμινένσε στις 7 Δεκεμβρίου.