Μέσι: «Μ' είχαν ενοχλήσει λεγόμενα του Λεβαντόφσκι και ήθελα να τον ...ντριμπλάρω!»

O Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι δηλώσεις του Λεβαντόφσκι για την «Χρυσή Μπάλα» τον είχαν ενοχλήσει και για αυτό δεν τον είχε χαιρετήσει στο Μουντιάλ, αφού ήθελε να τον ...ντριμπλάρει! Παραδέχθηκε πάντως ότι έκτοτε η «παρεξήγηση» λύθηκε...

Μέσι: «Μ' είχαν ενοχλήσει λεγόμενα του Λεβαντόφσκι και ήθελα να τον ...ντριμπλάρω!»

To παρασκήνιο μιας χειραψίας που δεν έγινε ποτέ αποκαλύψε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντίνος αποκάλυψε γιατί δεν έδωσε το χέρι στον Pόμπερτ Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι με την Πολωνία στο περσινό Μουντιάλ τονίζοντας πως βάλθηκε να τον ντριμπλάρει επειδή ήταν νευριασμένος μαζί του από δηλώσεις που είχε κάνει!

Η «Χρυσή Μπάλα» του 2021 οδήγησε τους δύο αστέρες σε παραξήγηση.

Τότε ο Mέσι παρέλαβε το 7ο βραβείο του στο θεσμό κι είχε δηλώσει πως την προηγούμενη χρονιά ο Πολωνός άξιζε πέρα για πέρα τη Χρυσή Μπάλα (παρότι δεν την είχε πάρει λόγω κορωνοϊού).

Mε τον Πολωνό, πάντως, στη συνέχεια να φέρεται να αμφισβητεί το αν εννοούσε όντως κάτι τέτοιο ο Αργεντινός.

Ο «Λέβα» διέψευσε ότι του είχε αποδοθεί κάνοντας λόγο για παρερμηνεία των λεγόμενών του, όμως ο Μέσι φάνηκε... εκνευρισμένος μαζί του όταν βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο.

«Οι δηλώσεις του Λεβαντόβσκι με είχαν ενοχλήσει επειδή όταν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, είπα τα πράγματα όπως τα αισθανόμουν πραγματικά και ήταν ενοχλητικό να μιλάει έτσι για μένα.

Τον αγνόησα κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχα θυμώσει μαζί του. Ήμουν πολύ θυμωμένος και ήθελα να τον ντριμπλάρω...»

Πάντως, έκτοτε οι σχέσεις των δύο έχουν βελτιωθεί:

«Μετά από τα όσα είχαν γίνει, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πως ήταν όλο μια παρεξήγηση. Ήταν απογοητευμένος επειδή αυτά που είχε πει δεν είχαν γραφτεί σωστά. Μετά πήγε στην Μπαρτσελόνα και μιλήσαμε για αρκετά πράγματα για το σύλλογο και την πόλη», ανέφερε ο Μέσι, βάζοντας τέλος στις φήμες περί κακών σχέσεών τους.