Μαλντίνι: «Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Μέσι στη Μίλαν»

Ο Πάολο Μαλντίνι έριξε λίγο περισσότερο φως στις προηγούμενες δηλώσεις του, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να φέρει τον Λιονέλ Μέσι στη Μίλαν όταν ήταν τεχνικός διευθυντής.

Μαλντίνι: «Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Μέσι στη Μίλαν»

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής ηχογράφησης του podcast "Poretcast" νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Πάολο Μαλντίνι ρωτήθηκε για όλα τα θέματα της Μίλαν. Ο πρώην παίκτης και διευθυντής των «ροσονέρι» αποκάλυψε ότι προσπάθησε επί δέκα ημέρες να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι πριν αποφασίσει ότι το εγχείρημα ήταν αδύνατο.

Η «La Gazzetta dello Sport» δημοσίευσε την επόμενη μέρα ένα επόμενο ρεπορτάζ που έδινε κάποιες πληροφορίες για το πότε οι Ιταλοί ήταν στο κόλπο για τον Αργεντινό αστέρα, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της Ίντερ που ήταν η κινητήριος δύναμη, αλλά στη συνέχεια δεν εμφανίστηκαν πραγματικά περισσότερες πληροφορίες.

Σήμερα (01/12), ο Μαλντίνι παραχώρησε συνέντευξη στη «La Repubblica» στην οποία μίλησε εκτενώς για την αποχώρησή του από τη Μίλαν στο τέλος της περασμένης σεζόν, θυμίζοντας τις συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη Τζέρι Καρντινάλε και τη δουλειά του μέχρι τότε. Επίσης, αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα του Μέσι, δίνοντας κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες.

«Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε τον Μέσι όταν έμεινε ελεύθερος μετά την Μπάρτσα, όταν έφυγε από τον σύλλογο τον Αύγουστο. Τηλεφωνήσαμε και προσπαθήσαμε, αλλά παρέμεινε μια ιδέα... μόνο και μόνο επειδή ο Λεονάρντο μου είπε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μπροστά και ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για να υπογράψει τον Μέσι», είπε.