Champions League: Αυτά είναι τα καλύτερα γκολ της 3ης αγωνιστικής (vids)

Η 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχε συνολικά 45 γκολ. Αυτά είναι τα 4 υποψήφια για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Champions League: Αυτά είναι τα καλύτερα γκολ της 3ης αγωνιστικής (vids)

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Champions League και τα γκολ έπεσαν βροχή! 45 συνολικά σε όλες τις αναμετρήσεις. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επέλεξε τέσσερα από αυτά ως κορυφαία, καλώντας το κοινό να διαλέξει το καλύτερο.

Δείτε τα τέσσερα υποψήφια τέρματα:

Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι 2-2 (Ινσίνιε)

Ο Λορέντζο Ινσίνιε έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο Παρίσι με μία καταπληκτική λόμπα και έβαλε υποψηφιότητα για το γκολ της αγωνιστικής.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βικτόρια Πλζεν 2-1 (Μαρσέλο)

Οι «εισβολές» του Μαρσέλο στην αντίπαλη περιοχή, αποτελούν πάντα κίνδυνο για κάθε αντίπαλο. Στο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν επιχείρησε άλλη μία από τις συνηθισμένες του «εισβολές» και μας χάρισε αυτό το γκολ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτυ 0-3 (Μπερνάρντο Σίλβα)

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έγραψε τον επίλογο στην άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτυ επί της Σαχτάρ με σκορ 3-0, ένα λεπτό αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο!

Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι 2-2 (Άνχελ Ντι Μαρία)

Η Παρί χάνει από τη Νάπολι 2-1 και το παιχνίδι βρίσκεται στις καθυστερήσεις. Περίπου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η μπάλα στρώνεται στο αριστερό πόδι του Ντι Μαρία, ενώ αυτός βρίσκεται στο όριο της μεγάλης περιοχής. Τελικό σκορ στο Παρίσι 2-2 και ο Ντι Μαρία υποψήφιος για άλλη μία φορά για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.