Μαρτίνς: «Είχα προτάσεις από Αγγλία, επέλεξα το Κατάρ και για το οικονομικό»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε τους λόγους που πήγε στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ.

Μαρτίνς: «Είχα προτάσεις από Αγγλία, επέλεξα το Κατάρ και για το οικονομικό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο περιοδικό «Panenka» για την απόφασή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αλ Γκαράφα. Δεν το έκρυψε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που πήγε στο Κατάρ αφορούσε το οικονομικό σκέλος.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

*** «Είχα πολλές προσφορές, ειδικά από την Αγγλία, επίσης από το Βέλγιο και την Πορτογαλία, αλλά αποφάσισα να επιλέξω το Κατάρ».

*** «Πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι ήταν ενδιαφέρον από οικονομική άποψη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση του Κατάρ. Ήταν μια πολύ μελετημένη απόφαση και, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, δεν το μετανιώνω ούτε λίγο».

*** «Η Αλ Γκαράφα δεν έχει κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος για σχεδόν 12 χρόνια. Είναι φιλόδοξο να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο της επιτυχίας και να κερδίσει τίτλους. Αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που με οδήγησαν να επιλέξω την Αλ Γκαράφα, γιατί είναι πραγματικά μια τεράστια πρόκληση, αλλά και μια τεράστια προσωπική ανάπτυξη».

*** «Η καλή στιγμή του συλλόγου είναι ο καρπός της δουλειάς που ξεκίνησε πέρυσι. Αλλάξαμε νοοτροπίες και γίναμε επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα. Πολιτιστικά, έπρεπε επίσης να έρθουμε πολύ πιο κοντά σε αυτό που ήταν η Αλ Γκαράφα στο παρελθόν. Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι η επίδειξη του αποτελέσματος».