Κέιν: «Στην Μπάγερν νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Οι δηλώσεις του Χάρι Κέιν μετά το τέρμα που πέτυχε επί της Κολωνίας στη νίκη της Μπάγερν με 1-0.

Κέιν: «Στην Μπάγερν νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Ο Χάρι Κέιν κάνει τρομερή σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερν και το Σάββατο (25/11) πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, εκείνο που έδωσε στους Βαυαρούς τη νίκη επί της Κολωνίας.

«Νιώθω καλά. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, από τους παίκτες, το επιτελείο, τον σύλλογο, τους οπαδούς και θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο» είπε στο Sky Sports μετά τον αγώνα, ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που πέτυχε 18 γκολ στις πρώτες 12 αγωνιστικές μιας σεζόν, καθώς και ο πρώτος Άγγλος που σκόραρε 18 γκολ σε μία διοργάνωση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Με αυτό το ρεκόρ, ο Κέιν προσπέρασε τους Τζέιντον Σάντσο (17 γκολ, 2019-20) και Κέβιν Κίγκαν (17 γκολ, 1978-79), έχοντας ακόμη 22 παιχνίδια μπροστά του!

«Είχα καλές στιγμές στην καριέρα, αλλά αυτό το ρεκόρ είναι σίγουρα από τις καλύτερες. Έχουμε φανταστικούς παίκτες, που μου δημιουργούν ευκαιρίες, οπότε πρέπει απλώς να βεβαιωθώ ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή», τόνισε ο Κέιν.