Μπουλούτ: «Υπέροχος παίκτης ο Μπακασέτας, αλλά δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιό του»

Ο προπονητής της Κάρντιφ και πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε τη θέση του κλαμπ αναφορικά με την πιθανότητα απόκτησης του Έλληνα διεθνούς.

Μπουλούτ: «Υπέροχος παίκτης ο Μπακασέτας, αλλά δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιό του»

Τα μεταγραφικά σενάρια σχετικά με τον Τάσο Μπακασέτα έχουν... φουντώσει για τα καλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως η Κάρντιφ δεν συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που είναι «στο κόλπο» για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς από την Τραμπζονσπόρ.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Ουαλίας, Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Κάρντιφ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις του έμπειρου μεσοεπιθετικού, παρ' όλο που ο ίδιος τον εκτιμά ιδιαίτερα από την κοινή τους θητεία στην Αλάνιασπορ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του παλιού άσου του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του ΟΦΗ:

«Είναι ένας παίκτης που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά.

Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι' αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα»