Φράιμπουργκ: Ψάχνεται για ενίσχυση λόγω τραυματισμών

Οι αρκετοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τη Φράιμπουργκ την έχουν βάλει σε διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών.

Φράιμπουργκ: Ψάχνεται για ενίσχυση λόγω τραυματισμών

Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/11) τη Ντάρμσταντ με τον Κρίστιαν Στράιχ να έχει αρκετά προβλήματα να λύσει ενόψει αυτής της αναμέτρησης. Το τελευταίο που προστέθηκε είναι ο Μέρλιν Ρολ, ο οποίος επέστρεψε από την αναμέτρηση της Κ21 της Γερμανίας με τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Σύμφωνα με σημερινά (23/11) δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής θα χάσει σίγουρα τον αγώνα του Σαββάτου. Αντίθετα ο Σάλαϊ αναμένεται να είναι στη διάθεση του μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον μηρό.

Κατά τα άλλα οι Κρίστιαν Γκούντερ και Μαξιμιλιάν Φιλίπ παραμένουν εκτός και το ιατρικό επιτελείο της Φράιμπουργκ δεν μπορεί να εκτιμήσει πότε θα επιστρέψουν στη δράση και θα τεθούν στη διάθεση του Στράιχ. Μάλιστα τα δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν πως είναι σοβαρό το θέμα με τους τραυματισμούς και θα το κλαμπ θα ψάξει λύσεις τον Ιανουάριο.

«Το τμήμα σκάουτινγκ αναζητεί παίκτες», είπε ο Στράιχ και παραδέχτηκε πως η ομάδα κινείται για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Το θέμα είναι ποιους παίκτες θα βρούμε και ποιος σύλλογος είναι πρόθυμος να αφήσει έναν καλό του ποδοσφαιριστή», είπε ο Στράιχ.