Μπέκαμ για Μέσι: «Ανησύχησα όταν η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε στους «Times» για τη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Μπέκαμ για Μέσι: «Ανησύχησα όταν η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον»

Στη μεγάλη επιτυχία της Ίντερ Μαϊάμι να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε ο συνιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε συνέντευξή του στους «Times». Το όνομα του Αργεντινού επιθετικού είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, ενώ και η Μπαρτσελόνα κινήθηκε για τα δικαιώματά του, αλλά τελικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής επέλεξε να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι θα υπήρχε ανταγωνισμός. Η στιγμή που ανησύχησα λίγο ήταν όταν η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον. Ο σύλλογος δεν κατάφερε ποτέ να πει το αντίο που του άξιζε εκεί. Αυτή ήταν η μόνη στιγμή που άρχισα να ανησυχώ μήπως πάει κάπου αλλού», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Υποσχέθηκα στους οπαδούς και στους ανθρώπους του Μαϊάμι ότι ήθελα να φέρω μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι κάθε ιδιοκτήτης το λέει αυτό, αλλά, από την πρώτη μέρα, ήταν ο παίκτης των ονείρων μου που ήθελα να φέρω στο Μαϊάμι».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι η συμμετοχή του Μέσι στο πρωτάθλημα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον χρόνο συμμετοχής του. Θέλουμε πολύ να τον κρατήσουμε για να βοηθήσει στην προσέλκυση παικτών και να ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη του συλλόγου και του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ».