Η Παρί είχε πληρώσει 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ, ενώ ήταν τραυματίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε αγοράσει τον Νεϊμάρ πληρώνοντας 222 εκατ. ευρώ, ενώ γνώριζε πως είναι τραυματίας.

Η Παρί είχε πληρώσει 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ, ενώ ήταν τραυματίας

Η καριέρα του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, αλλά η Equipe προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την εποχή που πήρε μεταγραφή στους Παριζιάνους.

Συγκεκριμένα η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος είχε αποκτηθεί από την Παρί, ενώ ήταν τραυματίας. Οι άνθρωποι των Παριζιάνων γνώριζαν πως είχε κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, αλλά παρόλα αυτά προχώρησαν στην απόκτηση του και πλήρωσαν τότε 222 εκατ. ευρώ.

Τότε μάλιστα το ιατρικό επιτελείο της Παρί που είχε εξετάσει τον ποδοσφαιριστή είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για την κατάσταση του παίκτη. Το κλαμπ, όμως, είχε μεγάλη επιθυμία για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και παρά το ιατρικό πρόβλημα η μετακίνηση δεν χάλασε.

Όπως αναφέρει η Equipe ο ποδοσφαιριστής τότε θα έπρεπε να έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Η Παρί, ωστόσο, δεν ήθελε να ανακοινώσει ότι ο παίκτης θα έμενε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα κι έτσι τον ανάγκασε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Η απόφαση που είχε πάρει τότε αποδείχτηκε λανθασμένη, αφού ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε δύο φορές στο ίδιο σημείο και συνολικά έμεινε εκτός δράσης για περισσότερους από έξι μήνες.