Εμπαπέ: «Δεν με βαραίνουν τα ερωτήματα για το μέλλον μου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε ότι η αβεβαιότητα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον δεν επηρεάζει τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Εμπαπέ: «Δεν με βαραίνουν τα ερωτήματα για το μέλλον μου»

Στον «αέρα» παραμένει το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να μην ενεργοποιήσει την οψιόν για την επέκταση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μείνει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι (σ. 2024).

Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διεθνή άσο να μετακομίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, εν τούτοις δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι οι «μερένγκες» έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει… κατά ριπάς και τη φετινή σεζόν.

Ο Εμπαπέ όταν ρωτήθηκε για την αβεβαιότητα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, απάντησε:

«Τα ερωτήματα για το μέλλον μου δεν είναι κάτι που με βαραίνει. Στο γήπεδο, δεν το σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι απλώς να παίξω, να είμαι αποτελεσματικός και να κερδίζω τίτλους. Πάντα το έκανα αυτό. Πάντα είχα πολλά να ασχοληθώ εκτός γηπέδου και αυτό δεν με εμπόδισε να πετύχω αυτό που έχω.

Όταν είμαι έξω στο γήπεδο, δεν με απασχολούν αυτά που γίνονται και λέγονται εκτός. Ξεκίνησα αυτή τη σεζόν με την επιθυμία να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρό μου και να μην σκέφτομαι πράγματα έξω ή να φέρνω πράγματα από έξω, να μολύνω το ποδόσφαιρό μου, οπότε το πιο σημαντικό πράγμα για μένα σήμερα είναι να παίζω», είπε ο Εμπαπέ.