Ρεν: Θέμα χρόνου η απόλυση του Ζενεσιό, επιστρέφει ο Στεφάν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεν αναμένεται να αποτελέσει ο Μπρούνο Ζενεσιό, με τον Ζουλιάν Στεφάν να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί.

Ρεν: Θέμα χρόνου η απόλυση του Ζενεσιό, επιστρέφει ο Στεφάν

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται να απομένει για να οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας της Ρεν με τον Μπρούνο Ζενεσιό.

Κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον προπονητή να παραμένει στο πόστο του παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, σήμερα δημοσιεύματα στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η διοίκηση αποφάσισε τελικά να τον απολύσει, με τον Ζουλιάν Στεφάν να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί.

«Έφτασε στον πάγκο της Ρεν τον Μάρτιο του 2021, αλλά ο Μπρούνο Ζενεσιό δεν θα οδηγήσει τον 125ο αγώνα ως προπονητής του συλλόγου της Βρετάνης», αναφέρει η ιστοσελίδα «rmc» και συνεχίζει: «Αρχικά αναμενόταν ωστόσο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια αυτής της διεθνούς διακοπής. Όμως οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών, για αυτό αλλά κυρίως για την εξεύρεση λύσεων για να αναβιώσει η ομάδα, συνεχίστηκαν. Και την Παρασκευή, ο 57χρονος τεχνικός έφυγε για τη Λιόν, χωρίς να προγραμματίσει να επιστρέψει» .

Όπως σημειώνεται, η επίσημη ανακοίνωση της Ρεν για τον «διαζύγιο» με τον Ζενεσιό αναμένεται τη Δευτέρα (18/11), ενώ παρότι είχε ακουστεί για τον πάγκο το όνομα του Ρεμί Γκαρντέ, εν τούτοις επικρατέστερος είναι ο Ζουλιάν Στεφάν.