Νέο δημοσίευμα της Dailymail για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Dailymail ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Αγγλία για να θέσει τους παίκτες της Νότιγχαμ προ των ευθυνών τους.

Νέο δημοσίευμα της Dailymail για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Όπως γράφει η Sportsmail o Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Νότιγχαμ απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας ταξίδεψε στην Αγγλία και έστειλε μήνυμα στους παίκτες και τον προπονητή Αϊτόρ Καράνκα ότι θα πρέπει να βελτιωθούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μαρινάκης έδωσε 25 εκατομμύρια λίρες στο κλαμπ το καλοκαίρι για να κάνει μεταγραφές, με την πιο ακριβή να ήταν αυτή του Καρβάλιο από την Μπενφίκα με σκοπό η Νότιγχαμ να ανέβει στην Premier League.

To κλαμπ υποστηρίζει ότι το ταξίδι είχε προγραμματιστεί και ότι έδωσε την ευκαιρία στον Μαρινάκη να περιηγηθεί στην Ακαδημία, στο γήπεδο και να μιλήσει με όλα τα μέλη του προσωπικού. Η Νότιγχαμ ισχυρίζεται ότι οι συνομιλίες ήταν «θετικές».

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι «παρότι αυτή από τη Νόριτς ήταν η πρώτη ήττα της Φόρεστ σε επτά αγώνες, το αποτέλεσμα και η απόδοση εκτιμάται ότι χτύπησε άσχημα στον Μαρινάκη, ο οποίος απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία ως ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας του Ολυμπιακού.