Youth League: Η Μπάγερν 4-0 την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Κ19 ηττήθηκε από το αντίστοιχο τμήμα της Μπάγερν με σκορ 4-0 στο πλαίσιο του UEFA Youth League και παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Youth League: Η Μπάγερν 4-0 την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Κ19 υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου Κ19 στο γήπεδο της Ριζούπολης για το θεσμό του Youth League και έχασε με σκορ 4-0.

Η Μπάγερν Μονάχου μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του γηπέδου. Το σκορ άνοιξε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίρκζεε. Η Ένωση απάντησε με ευκαιρία του Χριστόπουλου αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η Μπάγερν κλείδωσε γρήγορα τη νίκη, αφού από το 54ο λεπτό κατάφερε να κάνει και το 2-0 «κόβοντας» τον αέρα των παικτών της ΑΕΚ, με κοντινό σουτ από τον Τσίλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα (56') ήταν η σειρά του Σαμπάνι να βάλει το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ και να δώσει προβάδισμα τριών γκολ στους Γερμανούς.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 81ο λεπτό από τον Άντερσον που πέρασε των τερματοφύλακα της Ένωσης και έγραψε το τελικό, ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου 0-4.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (76' Καραβίδας), Μπότος, Σαρδέλης (61' Τσέλιος), Γιούσης (85' Πετούσης), Μαχαίρας (61' Πατρινός), Χριστόπουλος (85' Μαλισσόβας)

Μπάγερν Μονάχου: Φριχτλ, Στάνισιτς, Μάι, Ρίτσαρντς, Φράνκζε, Πούντιτς, Στίλερ (86' Νταλίλιουκ), Λούνγκβιτς (86' Κελ), Τσίλα (72' Γιόχανσον), Σαμπάνι, Τσίρκζεε (77' Άντερσον)