Σιμεόνε: «Δεν μας φτάνει να είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα...»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε συνέντευξή του είπε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση στη La Liga ενώ κατέστησε σαφές πως η κατάκτηση του Champions League δεν αποτελεί ψύχωση για εκείνον.

Σιμεόνε: «Δεν μας φτάνει να είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα...»

Σε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «El Larguero» ο επί 12ετία τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, λίγες μέρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου (ως το 2027) τόνισε πως έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσει στους «κολτσονέρος» βάζοντας ψηλά τον πήχη εντός των ισπανικών συνόρων.

«Είμαι στο σύλλογο πολλά χρόνια και αισθάνομαι γεμάτος ενέργεια για να συνεχίσω. Υπάρχει ένα σχέδιο πάνω στο οποίο οφείλουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό.

Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουμε καλά αλλά θέλουμε περισσότερα. Δεν μας αρκεί να είμαστε τρίτοι, θέλουμε να ενοχλήσουμε περισσότερο», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής, για να προσθέσει:

«Φαίνεται ότι παίζουμε τώρα καλύτερα αλλά ξεχνούν πως όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, παίζαμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ το Champions League και εγώ δεν είμαι εδώ για να κερδίσουμε το Champions League. Δεν είναι εμμονή για μας η διοργάνωση, χαιρόμαστε κάθε φορά που παίζουμε».