Πλήθος κόσμου και τιμές στη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το αγγλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αποχαιρέτισαν τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Πλήθος κόσμου και τιμές στη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Το αγγλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που έφυγε από τη ζωή στις 21/10 σε ηλικία 86 ετών.

Η πόλη του Μάντσεστερ και η Γιουνάιτεντ την οποία υπηρέτησε σε ολόκληρη τη ζωή του τίμησαν τη μνήμη του στην κηδεία που έγινε τη Δευτέρα (13/11), με το φέρετρο να περνά και από το «Όλντ Τράφορντ».

Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν στον καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ για να πουν το τελευταίο αντίο στον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Αγγλία το 1966 και μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην κηδεία οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ, οι βετεράνοι Πολ Σκόουλς, Μπράιαν Ρόμπσον, Στιβ Μπρους, Πίτερ Σμάιχελ, Άντι Κόουλ και Άλεξ Στέπνι αλλά και μέλη της τωρινής ομάδας όπως οι Μαγκουάιρ, Σο, Έβανς και Χίτον.

Τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον τίμησαν με την παρουσία τους και οι Αλεξάντερ Τσέφεριν, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, όπως επίσης ο Πρίγκηπας Γουίλιαμς ως πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο