Βραζιλία: Στο επίκεντρο σκανδάλου ο Ριβάλντο και η αδερφή του Νεϊμάρ

Ο Ριβάλντο, όπως επίσης και η αδερφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος, εμφανίζονται σε δημοσιεύματα ύποπτοι για χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στη Βραζιλία.

Βραζιλία: Στο επίκεντρο σκανδάλου ο Ριβάλντο και η αδερφή του Νεϊμάρ

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στη Βραζιλία οι αποκαλύψεις για την απόπειρα πραξικοπήματος που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη λίστα των υπόπτων είναι ο παλαίμαχος επιθετικός Ριβάλντο, όπως επίσης και η αδερφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Veja», η Ραφαέλα Σάντος φέρεται να βρίσκεται σε μία λίστα υποστηρικτών του πρώην Προέδρου της χώρας, του εθνικιστή Ζαΐρ Μπολσονάρο, που είχαν συμβάλει στη χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος, τη στιγμή βέβαια που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξή της σε αντιδημοκρατικές ενέργειες.

«Η Ραφαέλα δεν γνωρίζει τα άτομα που ερευνώνται, δεν έκανε ποτέ μεταφορά ή δωρεά και απορρίπτει κατηγορηματικά τη σύνδεση του ονόματός της με την υπόθεση», αναφέρει το γραφείο Τύπου που εκπροσωπεί την 27χρονη.

Δεν είναι όμως μόνο η αδερφή του Νεϊμάρ που βρέθηκε στο επίκεντρο, αφού ύποπτος στην υπόθεση περί χρηματοδότησης του κινήματος απόπειρας πραξικοπήματος παρουσιάζεται και ο Ριβάλντο, που κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε και στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.