Φελίπε Μέλο: «Ο Εμπαπέ είναι βλάκας»!

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στη Νότια Αμερική, καθώς ο Γάλλος σταρ ισχυρίστηκε πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει προβάδισμα έναντι αυτού της Λατινικής Αμερικής.

Φελίπε Μέλο: «Ο Εμπαπέ είναι βλάκας»!

Ο Φελίπε Μέλο χαρακτήρισε ως βλάκα τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά τις δηλώσεις του Γάλλου άσου πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υπερισχύει αυτού της Νότιας Αμερικής.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου άσου σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στη Νότια Αμερική, καθώς ισχυρίστηκε πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει προβάδισμα έναντι αυτού της Λατινικής Αμερικής.

Η τοποθέτηση αυτή του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του Μέλο, ο οποίος ξέσπασε εναντίον του, λίγες ημέρες αφότου σήκωσε το Κόπα Λιμπερταδόρες, στα 40 του, στον τελικό της Φλουμινένσε κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς.

«Ο Εμπαπέ είναι βλάκας! Είπε αυτά που είπε και μετά η Αργεντινή πέρασε από πάνω του. Ναι, έβαλε τρία γκολ στον τελικό, αλλά η Αργεντινή πήρε το Μουντιάλ και ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Έχει πολλά να μάθει ακόμη, δεν μπορεί να μιλά έτσι για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής. Καλύτερα να βουλώσει το στόμα του!

Είναι σπουδαίος παίκτης, πιστεύω πως θα κατακτήσει 3-4 Χρυσές Μπάλες αλλά πρέπει να προσέχει τα λόγια του. Αν είχε πλεονέκτημα η Ευρώπη, δεν θα έρχονταν όλοι να αποκτήσουν παίκτες από εδώ.

Ευτυχώς δεν είχα την χαρά να παίξω απέναντι στον Εμπαπέ. Το ευτυχώς δεν ξέρω, βέβαια, αν πάει για μένα ή για εκείνον», τόνισε ο Μέλο για τον Γάλλο φορ.