Σε κρίση η Μίλαν μετά την ήττα από την Ίντερ

Οι οπαδοί των «ροσονέρι» εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους μετά το χαμένο ντέρμπι.

Σε κρίση η Μίλαν μετά την ήττα από την Ίντερ

Σε νευρική κρίση βρίσκεται η Μίλαν μετά την ήττα της στο ντέρμπι με την Ίντερ. Το γκολ του Ικάρντι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών των «ροσονέρι».

Οι φίλοι της Μίλαν δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε ακόμα ένα παιχνίδι και έκλεψαν την παράσταση δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο κορεό. Η Curva Sud χθες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στους ποδοσφαιριστές και γενικότερα σε όλους στην ομάδα.

«Το ντέρμπι θέλει να παίζεις, να παλεύεις, να πολεμάς να φτύνεις αίμα, αλλά παρόλα αυτά μπορεί ακόμη και να χάσεις. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έγινε τίποτα. Ντροπή σε όλους. Από εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις προκειμένου να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Να σέβεστε τους οπαδούς και όλους εκείνους που δεν κοιμούνται τις προηγούμενες ημέρες για να δημιουργήσουν αυτό το κορεό και να τραγουδούν 90 λεπτά. Φυσικά εκείνοι που αγαπούν τη Μίλαν είναι πάντα εκεί, αλλά το να ζητάμε αξίες είναι όνειρα αυτές τις ημέρες», αναφέρουν οι οπαδοί της Μίλαν.