Μίλαν: Ετοιμάζει τουλάχιστον δύο αλλαγές ο Πιόλι

Η Μίλαν επιστρέφει στη δράση απέναντι στη Λέτσε το Σάββατο μετά τη νίκη της επί της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αναμένεται να υπάρξουν μαζικές αλλαγές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν τουλάχιστον μερικές.

Μίλαν: Ετοιμάζει τουλάχιστον δύο αλλαγές ο Πιόλι

Σύμφωνα με το Sky Italia, ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε την Τρίτη στον αγώνα του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, δεδομένου ότι ακολουθεί η διεθνής διακοπή.

Μία σίγουρη αλλαγή είναι στη δεξιά πτέρυγα, όπου ο Σάμουελ Τσουκουέζε θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος δεν αναμένεται να πάρει μέρος στο παιχνίδι, αλλά μπορεί να βρεθεί στον πάγκο.

Αναμένεται επίσης μια αλλαγή στη μεσαία γραμμή, όπου ο Ράντε Κρούνιτς θα μπορούσε να παίξει στη θέση ενός εκ των Τιχιάνι Ρέιντερς ή Γιούνους Μούσα, οι οποίοι έχουν παίξει πολύ ο καθένας τις τελευταίες εβδομάδες και ίσως χρειάζονται λίγη ξεκούραση.

Η αυριανή προπόνηση την παραμονή του αγώνα πιθανότατα θα δώσει κάποιες σαφέστερες ενδείξεις για το πώς θα είναι η ενδεκάδα στο Stadio Via del Mare.