Μπάγερν: Η διαμονή του Κέιν σε ξενοδοχείο της κόστισε 1,1 εκατομμύριο ευρώ

Ο Χάρι Κέιν και η οικογένειά του ακόμα δεν έχουν βρει σπίτι στο Μόναχο και η Μπάγερν ήδη έχει πληρώσει 1,1 εκατομμύριο ευρώ για τη διαμονή τους σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.

Μπάγερν: Η διαμονή του Κέιν σε ξενοδοχείο της κόστισε 1,1 εκατομμύριο ευρώ

Ο Χέρι Κέιν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου για την απόφασή τους να δαπανήσουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από την Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει καταγράψει ως τώρα 17 γκολ και 7 ασίστ σε 14 εμφανίσεις του με τους Βαυαρούς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρα από τα χρήματα αυτά ωστόσο, όπως επίσης και τον μισθό του παίκτη, οι Βαυαροί συνεχίζουν να πληρώνουν και το ξενοδοχείο που διαμένει ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του, μιας και ακόμα δεν έχουν βρει ένα σπίτι για να μείνουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχει πληρώσει μέχρι στιγμής 1,1 εκατομμύριο ευρώ για τη διαμονή του 30χρονου επιθετικού και της οικογένειάς του σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου το δωμάτιο κοστίζει περίπου 11.500 ευρώ ανά διανυκτέρευση.