Γκατούζο: «Θα πέσω στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την ανάκαμψη της ομάδας του, ενόψει και του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (9/11) στο Europa League.

Γκατούζο: «Θα πέσω στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου»

Ο Τζενάρο Γκατούζο έσπευσε να υπερασπιστεί τους παίκτες του για την κριτική που δέχονται, μετά το «λευκό» 0-0 με αντίπαλο τη Λιλ για την 11η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Ο σύλλογος της Μασσαλίας φιλοξενείται από την ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη (9/11) για τη φάση των ομίλων του Europa League και ο Ιταλός προπονητής της ομάδας είπε σε δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πρέπει να βρούμε συνέχεια στα αποτελέσματα κι έχουμε ακόμα μεγάλο περιθώριο εξέλιξης.

Πρέπει να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Ομπαμεγιάνγκ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να μην τα παρατήσουμε και θα κάνω τα πάντα για να αντιδράσει ο Πιέρ. Κάνει λάθη όπως όλοι.

Ο κόσμος περιμένει από αυτόν να σκοράρει ένα γκολ σε κάθε αγώνα. Εστιάζουμε πάρα πολύ πάνω του και δεν μου αρέσει πολύ. Θα πέσω στη φωτιά για να τον υπερασπιστώ, όπως θα έκανα για όλους τους παίκτες μου».