Μίλαν: Ετοιμάζει... έκπληξη ο Πιόλι

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι σκέφτεται να δοκιμάσει μια νέα διάταξη το Σάββατο (4/11) το βράδυ στο Σαν Σίρο, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει την Ουντινέζε ελπίζοντας να σταματήσει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη.

Μίλαν: Ετοιμάζει... έκπληξη ο Πιόλι

Σύμφωνα με το MilanNews, ο Στέφανο Πιόλι θα μπορεί τελικά να υπολογίζει στον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου μετά από 33 ημέρες απουσίας, ενώ ο Μαλίκ Τίαο εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τη Νάπολι.

Ο Μάικ Μενιάν θα ξεκινήσει στο τέρμα, με τους Ντάβιντε Καλάμπρια και Τεό Ερναντέζ να είναι οι δύο πλάγιοι αμυντικοί, και στη συνέχεια τους Τίαο και Φικάγιο Τομόρι στο κέντρο της άμυνας, έναν τομέα που έχει πληγεί από τραυματισμούς.

Υπάρχει μια έκπληξη στα μεσοεπιθετικά, με ένα 4-4-2 να αναμένεται. Οι Γιουνούς Μούσα και Ραφαέλ Λεάο θα βρίσκονται στα πλάγια, με τους Ράντε Κρούνιτς και Τίτζανι Ράιντερς στο κέντρο.

Μπροστά θα βρίσκεται ο Ολιβιέ Ζιρού πλαισιωμένος από έναν εκ των Λούκα Γιόβιτς ή Νοά Οκαφόρ. Οι δύο τους διεκδικούν μια φανέλα βασικού για τον αυριανό αγώνα, με τον Σέρβο να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Γιόβιτς, οι Ροσονέρι θα παραταχθούν με 4-4-2, όπως είδαμε ήδη στο παιχνίδι με τη Τζένοα. Αν αντ' αυτού αγωνιστεί ο Οκαφόρ, θα είναι ένα δυναμικό 4-3-3.