Στην 8αδα του Παρισινού τουρνουά και στα τελικά της ΑTP ο Τσιτσιπάς με νίκη επί του Ζβέρεφ (2-0)!

Ο Στέφανος Tσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 6-4) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τον 3ο γύρο του Παρισινού Μasters 1000 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά και στα τελικά της ATP στο Toρίνο.

Στην 8αδα του Παρισινού τουρνουά και στα τελικά της ΑTP ο Τσιτσιπάς με νίκη επί του Ζβέρεφ (2-0)!

Την πρώτη του νίκη επί τενίστα της πρώτης 10αδας την φετινή χρονιά πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Aλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ για τον 3ο γύρο του τουρνουά του Παρισιού.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα όχι μόνο προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters 1000 αλλά και στα τελικά της ATP Finals στο Τορίνο.

Ο «Στεφ» έπαιξε ωραίο τένις και επικρατώντας 2-0 (7-6, 6-4) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους "16" του Paris Masters πήρε την πρόκριση στην 8αδα και μαζί το εισιτήριο για την πρωτεύουσα του Πιεμόντε.

Ο 6ος τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη μετά τον Οζέρ-Αλιασίμ πέρασε και το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο9)

Αυτή είναι η πρώτη φετινή αναμέτρηση των δύο τενιστών, ενώ συνολικά έχουν αναμετρηθεί 12 φορές, με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται με 9-4.

Ο κορυφαίος τένιστας στα ελληνικά χρονικά στο πρώτο σετ, παρότι προηγείτο με 5-2 ισοφαρίστηκε και το έκανε ντέρμπι με το σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ.

Eκεί έσφιξε τα δόντια, άφησε πίσω τον τραυματισμό του (στο 5ο γκέιμ με τον γιατρό να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες), κι όντας απόλυτα συγκεντρωμένος πήρε το πρώτο σετ.

O 25χρονος και στο δεύτερο σετ μπήκε δυναμικά κάνοντας break άμεσα Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-1, ο Ζβέρεφ τον πίεσε, αλλά ο Έλληνας τενίστας με 6-4 κατέκτησε και το δεύτερο σετ.